Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов изрази своето негодувание от

...
Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов изрази своето негодувание от
Коментари Харесай

Велислав Вуцов: Това си е изнасилване насред Габрово, ако Загорчич беше взел свирката щеше да го е повече срам

Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов изрази своето възмущение от съдийството, в типичния си екстравагантен жанр, след  загубата на своя отбор с 1:4 от Славия в дуел от 1/16-финалите за SESAME Купа на България.

" Резултатът е подобен, какъвто се е получил на терена. Ние не може да го разясняваме дали е действителен, или недействителен. В първите 60 минути бяхме равностойни, по-късно бяхме надиграни. В шампионата се надиграхме сами против Спартак Варна, през днешния ден също се надиграхме сами. Днес станахме жертви на самостоятелните неточности. Допуснахме голове, които са детската градина. Върнахме се. Главно настоящо лице беше основният арбитър, който сподели чудеса от смелост. Не инцидентно мачът не се дава по малкия екран, с цел да се направи това безчинство, което се направи. На нас към този момент очевидно ни стана табиет - да идват в Габрово хора, които не могат, макар че този го знам, че може. Това си е обезчестяване посред Габрово, естествена работа. Ако Загорчич беше взел свирката, или шефът на почитател клуба на Славия беше взел свирката, щеше да го е повече позор, щеше да е малко по-реален. Фалове, нарушавания, картони, обидно ми е. мина всички граници, което не е инцидентно. Обидно ми е да разясня за какво на всеки мач се вика " Оставка ". Последните минути на нас не ни стигна силите, или се предадохме. И класата ни не е това, което би трябвало. Неща, които упражняваме и приказваме, не се извършват. Изключителна неизпълнителност. Явно, че би трябвало да се работи доста в тази тенденция. Днес им споделих, че ще завоюва този тим, който завоюва първа и втора топка. Трябва да не спиш, да не дремеш, да не гледаш, с цел да вземеш първа и втора топка ", сподели Вуцов след края на мача.

Той открои проблемите на Янтра: " За през днешния ден особено прегоряхме. Само с готовност и усърдие някои мачове не става. На нас класата ни да разиграваме я няма. Ние упражняваме тук контраатаки, при които в 10 случая, когато сме със съществено числено предимство, не можем да вкараме гол. Толкова обикновено и жалко ги отиграваме, че не влиза в графата положения. Всеки сериозен тим по този начин ни нокаутира, Славия ни нокаутира ".

" Не знам, зависи от това, какво ще създадем в последните 3 мача. Аз знам какво би трябвало, от дълго време съм го споделил на управлението. Един е факторът, който е водещ, и той е финанси. Ако най-скъпият ни футболист е три пъти по-евтин от най-евтиния на Славия, защо става въпрос. Някой път се случват чудеса. Нямам нерви, борих се, не мога да реализира това, което желая, нашите играчи, без да ни се сърдят, нямат учредения да ми дадат учредения да знам, че мога да се боря, до момента в който съм в това положение. Ако се оправя и мога да съм в центрофугата на подготвителния развой, бих се борил. Сега си приказваме едно, упражняваме второ, а играем трето ", призна Вуцов.

Относно жълтия си картон, той съобщи: " Днешният мач, с цел да съм единствено с жълт картон, беше, че се понаучих да имам нерви. Съдийството в днешния мач бе безобразно, непоносимо и единствено в наш ущърб. Не са неточности, той ни умъртви, по едно време, като стана 1:1, мислих, че той ще влезе в наказателното ни поле да му центрират да вкарат гол. Ако Заги или Гошо Петков бяха взели свирката, нямаше да има толкоз неверни решения. Първият гол, 90% ви подсигурявам, че няма фал, само че в случай че има, е 5 метра по-напред ".

" Аз не съм го обидил. Репликирах го, тъй като мислех, че това е безчинство над тима. Той е човек на един наш съгражданин, който пристигна и ни умъртви. Този наш съгражданин бял ден няма да види. Омръзна ми да ни убиват и одират посред Габрово. Работи ти с тези патерици и да знаеш, че идват да те убиват ", сподели треньорът на Янтра за съдията на мача.

" Петър не игра добре, прегоря. Вече виждам, че той като прегори, е подготвен да направи някое безогледно нарушаване. Светослав избави мача на Славия. При 1:1 имахме няколко обстановки, в случай че той излезе и не се намеси, ние ще поведем. Тогава обаче основният арбитър щеше да се наложи да застане да вкара някой гол самичък, само че не можахме да го предизвикаме да се нагърби да го направи ", изрази своето мнение за играта на синовете си Вуцов. 

" Нищо не научих, тъй като през днешния ден съм раздразнителен от това, което видях. Надявах се да има наслаждение за футбола. Опитахме се да не вкарваме напрежение, само че не се получи, а и в първата минута имаше три нарушавания в наша посока. Три фала за пет секунди - пат, пат, пат. Мен от първата минута ми беше явен целият сюжети. Надявам се, че при една смяна, ще се смени освен властта, само че и цялата процедура. Мисля, че на българския фен най-вече това му омръзва. Последните два положителни резултата на националния тим ги приписвам на новия треньор и на огромно количество шанс, тъй като ние с по 2 удара в двата мача вкарахме по 2 гола, а те ни изпуснаха 4-5 гола. Радвам се, тъй като Илиан го заслужава, футболистите го заслужават. Имахме един физкултурник, докаран от Сърбия, за който 2 години ни обясняваха, че страшни неща ще се случат. Търпението на всички преля. Гарантирам, че в случай че има ново управление, аз ще съм първият, който ще каже тази система да се спре. Непрекъснато нов началник на съдиите, след 2-3 месеца го гоним. Сега испанецът, който е началник на съдиите, няма концепция, че се измисли този мач да се скрие от малкия екран ", недоволстваше от съдийството Вили Вуцов.

Има усъвършенстване, само че съм надалеч от това да кажа, че съм добре. Носенето на ботуша и патериците не ми дава мира и спокойствието. Стискам зъби, това е битка, друга опция няма ", сподели Вуцов за здравословното си положение.

" Ние имаме 4 загуби, като ни надигра единствено Спартак Варна. Монтана ни би в равносилен мач, Съдиите ни биха тук с ЦСКА 1948, с Балчик имахме малшанс да поведем и по-късно да се отпуснем. В Добрич мача както можехме да го спечелим, по този начин можехме да го докараме до някаква обстановка. В Европа няма по-ощетяван тим от нашия. Не единствено в България, в Европа няма по-ощетяван тим от нашия. Това си стана наклонност. Ние си мълчим, а те си ни газят. Ако по този начин ще я караме, ще изляза и аз, това е безумство, което се случва ", приключи Велислав Вуцов.
 Славия се оправи с Янтра и си уреди среща с ЦСКА за Купата на България
Славия се оправи с Янтра и си уреди среща с ЦСКА за Купата на България

" Белите " се постановиха с 4:1 в Габрово
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР